Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

”Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, sabrın ve selametin iklimi, Hz. İbrahim Peygamber’in yurdu Şanlıurfa’mda Ramazan Ayı’nın huzuru, rahmet ve bereketi, maneviyatını hep birlikte idrak ettik. Aynı sofradan yedik, ocağımızda pişen yemeklerden komşularımızın sofralarına ulaştırdık. Davul sesiyle uyandık sahura ve Ezan sesiyle açtık oruçlarımızı… Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin inşallah…

Bir yandan Mübarek Ramazan Ayı’nı uğurlamanın hüznünü taşırken yüreğimizde diğer yandan bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştıran Rabbime hamd ediyorum. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan- ı Şerif’i gönül coğrafyamızdan bizleri tekrar Ramazan Ayı’na kavuştursun diye Yüce Rabbime dua ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle başta Filistin’de, Gazze’de ve tüm dünyada akan kanın durması, Siyonist zulmün durduğu, Filistin Halkının, Milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin huzur, barış ve refah içerisinde karşıladığı bayramlara ulaşmayı diliyorum.

Başkan Gülpınar'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı Başkan Gülpınar'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Ramazan Ayı’nın bir başka atmosferde, maneviyatın doruklarda yaşandığı Şanlıurfa’da siz kıymetli hemşerilerimizin kabir ve akraba ziyaretlerinizi kolaylıkla yapabilmeniz amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize ait tüm toplu taşıma araçlarının Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz hizmet vereceğini tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca Kabir ziyaretleriniz için de mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşüncelerle Başta tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere milletimiz ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı can-ı gönülden tebrik ediyor, herkesin Refah içinde olduğu, mutlu bayramlarda buluşmak dileğiyle”… iadelerini kullandı.

Editör: Haber Urfa