Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Sarıbal köyünde çekilen görüntülerin sosyal medya hesabından paylaşılması ardından köyde hali saha ve tenis kortu yapımı talimatı veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem  Kasapoğlu 'ndan yeni paylaşım geldi.

Gençlik ve Bakanlığı tarafından Sarıbal Kırsal Mahallesinde spor tesislerinin inşa edilmesi için talimatın ardından çalışmalar başladımıştı.

İnşaası biten tenis kortu ve halı sahanın ardından Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından Beden eğitimi öğretmeni sayesinde tenisle tanışan ve kendi imkânlarıyla yaptıkları toprak kortta yöresel kıyafetleriyle raket sallayan köy halkını toprak alan üzerindeki durumu ile spor tesislerinin son halini paylaşarak, "Nasıl başladı? Nasıl bitti?" ifadelerini kullanmıştı. 

Kırsal Sarıbal Mahallesinde halı sahada top oynayan çocukları paylaşan Bakan Kasapoğlu çocukların mutluluğuna ortak oldu. Sosyal medya hesabından "Zekiye" isimli küçük kızın sahada attığı serbest vuruş golünün videosunu paylaşarak atılan gole şapka çıkarılır ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi