Siverek

Kages sporcuları Mustafa Veysel Gülpınarı ziyaret etti

Abone Ol

Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılan KAGES sporcusu Yunus Emre Attar ve Hocası Hasan BIÇAK, KAGES Başkanı Sn. Mustafa GÜLPINAR'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette genç sporcularla yakından ilgilenen Gülpınar KAGES' in elde ettiği başarılardan dolayı çok mutlu olduğunu ve gençlerimizin daha önemli başarılar elde edecekleri potansiyellerinin olduğuna dair inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Gençlere maddi ve manevi büyük hizmetler sunan KARACADAĞ GENÇLİK KÜLTÜR VE SPOR KULÜBÜ (KAGES) 2016'da TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU (TBESF) Onursal Başkanı Sayın MUSTAFA GÜLPINAR tarafından kuruldu.

Kurulduktan kısa süre sonra ulusal pek çok dalda çeşitli dereceler elde eden Kages Spor Kulübünün bütün finansal altyapısını üstlenen Gülpınar'ın Kages ile ilgili gelecekte daha güzel çalışmalara ön ayak olması adına böylesi önemli sportif faaliyetlerin desteklenmesi bölgemizin tanıtımı ve gençlerimizin gelişimi için son derece büyük önem arzetmektedir.

Merkezi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kurulan KAGES Tekvando, Badminton, Futbol, Satranç, Voleybol, Basketbol gibi bir çok dalda faaliyetler yürütmektedir.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }