Aralık ayının son günlerini yaşamaya başladık ve milli piyango satıları bir hayli hızlanmaya başladı. Bazıları 1 tane bilet alırken bazı vatandaşlar aylardır biriktirdiği paralar ile yüzlerce bilet satın alıyor ve şanslarını artıyor. Her bir bilet sizin büyük ikramiye kazanma şansınızı artıyor. Milli piyango bayilerinde değil aynı zamanda sokaklarda satış yapan yetkililerde bile artık milli piyango bileti satışlarında kredi kartı ile satış başladı. Bu yenilik aslında esnafın ve tekel satış yapan bireysel girişimcilerin bile teknolojiyi kullanmaya başladığını gösterdi. Kredi kartına taksitli satışlar ise genelde çok fazla bilet satın alındığında yapılıyor.

ÇEYREK BİLET 17.5 LİRADAN SATILIYOR


Milli piyango stantlarına baktığımızda çeyrek biletin tam 17.5 lira satış fiyatını olduğunu görebiliyoruz. Bilet fiyatlarının 5 lira olduğunu hatırladığımız için elbette bu artık hayatın ne kadar pahalı olduğunu bizlere açıklayan bir kanıt oluyor. Çeyrek biletlerin satışları ise genelde daha fazla oluyor çünkü yıllardır büyük ikramiye sürekli dörde bölünüyor ve çeyrek bilete çıkıyor. Eminönü'nde bulunan ünlü milli piyango bayilerinde ise bu yıl bir yoğunluk yok. Herkes kendi şansına güvenerek istediği yerden bilet satın alıyor.

KREDİ KARTIYLA SATIŞ BAŞARILI OLDU


Hem esnaf için hem de vatandaş için kredi kartıyla satış bir hayli başarılı oldu. Ay başını beklemeyecek olan çalışanlar kredi kartları ile istediği kadar bilet alıyor. Milli piyango bileti satışlarına sadece esnaf değil marketlerde başladı çünkü tek bir bilet satışından 1 liraya yakın para kazanılıyor. Bu sebeple kredi kartı satışlarına ilgi bir hayli artış gösteriyor. Yeni yıla girdiğimiz ilk gün büyük ikramiye sahipleri ortaya çıkmış olacak. Milli piyango bileti almadıysanız hemen bir tane alarak şansınızı denemekte fayda var.
Editör: Haber Merkezi