Şeker Faktoring’in icraya başvurması üzerine Necati Şaşmaz’ın şirketi Pana Film’de haciz gerçekleşti İstanbul Fikirtepe’deki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikâyeti üzerine açılan davada 13 kişiyle birlikte ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hâkim karşısına çıkacak olan Raci Şaşmaz hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Şeker Faktoring, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Kurtlar Vadisi gibi dizilerin yapımcısı olan Raci Şaşmaz’ın da aralarında bulunduğu 4 kişiden 7 milyon 228 bin 195 TL’yi tahsil edemeyince icraya başvurdu. Ardından da Pana Film’in Üsküdar’daki binasında haciz işlemi gerçekleştirildi.

HACİZ ÜÇ SAAT SÜRDÜ


Şeker Faktoring; eski ismi Pana Konut olan Sel Konut İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Raci Şaşmaz ile şirketi Selimoğlu İnşaat, Selimoğlu İnşaat’ın eski yönetim kurulu üyesi Kürşat Coşkun Ufuk, Pana Yapı’ya bağlı şirketlerin yöneticilerinden Murat Aydınlı ve Harun Taşçeken’den 7 milyon 228 bin 195 TL’yi tahsil edemedi.

Şeker Faktoring, bunun üzerine icraya başvurdu. İstanbul Anadolu 25. İcra Müdürlüğü’nün kararıyla da söz konusu kişiler hakkında haciz kararı alındı. Bu kapsamda 18 Kasım tarihinde Üsküdar’daki Necati Şaşmaz’ın şirketi Pana Film’de haciz gerçekleştirildi.

Tutanakta yer alan bilgilere göre, icra bir polis eşliğinde saat 11.20’de başladı, 14.40’ta da sonlandı. Tutanağa göre; binadaki kasalar açıldı, belgeler incelendi ve borçlulara dair bir dizi evrak bulundu.

Editör: Haber Merkezi