Ankara'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda tüyleri diken diken eden detaylar ortaya çıktı. Üniversitede meydana gelen olayda bir öğretmen vahşi bir şekilde öldürüldü. Olay yerinde  hayatını kaybeden Ceren Damar ismindeki genç akademisyen bir öğrencinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Üniversitede yaşanan bu olay sonucunda cinayeti işleyen öğrenci emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, olay hakkında soruşturmanın başlatıldığı da bizlere gelen bilgiler arasındadır. Olay Ankara'nın köklü üniversitesi Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi binasında meydana geldi.

DAHA ÖNCEDE KOPYA ÇEKİLDİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI


Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi öğrencinin daha öncede kopya çekmekten disipline gönderildiği ve okuldan uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıkmıştı. Onu daha önce kopyadan yakalayan hoca ise yine Ceren hocaydı. Son sınıf öğrencisi olan zanlının tekrar kopyadan aynı hocadan yakalanması sonucunda kendine bunu dert edindiği ve sinir krizi geçirdiğini düşünüyoruz. Çünkü önce uyarılan öğrenci yine kopyaya devam edince hakkında tutanağın tutulduğu ve daha sonra sinir krizi geçirdiğini tahmin ediliyor.

BABASININ SİLAHINI ALIP OKULA GİRDİ


Olay sonucunda eve giden ve babasının silahını alan ismini anmak istediğimiz öğrenci tekrar okula gitmek için yola çıktı. Üniversitelerin kapılarında duran onlarca güvenlik personeline ve güvenlik için kurulan cihazlara rağmen bir şekilde okula giriş yapan zanlı, direkt olarak kopya çekildiği için tutanak tuttuğu hocanın yanına gitti. Kendisine 2 el silahla ateş etti ve daha sonra bıçakla saldırdı. Ağır yalanan akademisyen görevini yaptığı için hayatını kaybetti.
Editör: Haber Merkezi