İlk olarak 1970'li yıllarda şuanda o zamanlar ki haliyle pek alakası olmayan mega şehir İstanbul'da çekilen Hababam Sınıfı yeni versiyonu ile tekrar beyaz perdeye taşınacak. Senaryosunu ve yapımcılığını Rıfat Ilgaz'ın yaptığı Hababam Sınıfı efsanesi 2019 yılında tekrar beyaz perdede olacağı için biz çok sevinçliyiz. Aradan 49 yıl geçtikten sonra tekrar beyaz perdeye taşınacak olan yeni filmde elbette eksisi gibi şeyler yer almayacak. Mekan olarak farklı bir mekanın oluşturulduğu ve eski oyuncuların hiçbirinin kadroda olmadığını söyleyelim. Yeni oyuncular ve yeni bir senaryo ile gelecek yılın Mayıs ayında vizyona girecek olan yeni dünya Hababam Sınıfı için geri sayım başlamış oldu.

TELEVİZYON KARŞISINDA AİLECEK İZLENMEYE DEVAM EDİLİYOR


48 yıl önce yayınlandığı günden itibaren genç yada yaşlı demeden herkesi güldüren sinema eseri artık Türkiye'nin en ikonik sinema eserleri arasında oluyor. Aradan geçen onlarca yıla rağmen birçok yeni nesli güldürmeyi başaran bu filmde ana karakterler elbette İnek Şaban, Düdük Necmi, Yakışıklı Ferit, Domdom gibi kahramanlar olmuştur. Herkese bir lakabın tanıtıldığı lise öğrencileri sürekli olarak yeni serilerle bir araya geldi. Bu serilerde kadroya farklı oyuncular dahil olunca film çok daha şen bir hale geldi ve yeni senaryolar ile hepimizi güldürmeye ve ağlatmaya devam etti. Günümüzde halen arkadaşların ve aynı zamanda ailelerin televizyon karşısında izleyebileceği eserler arasındadır.

YENİ KARAKTERLER ESKİYİ ANDIRACAK MI MERAK EDİLİYOR!


2019 yılının Hababam Sınıfı olacak yeni filmde oynayacak oyuncuların oluşturduğu karakterlerin nasıl bir performans sergileyeceği elbette merak konusudur. Bunların hepsinin yanında eski senaryoda olduğu gibi karakterlerin aynısı mı sergilenecek yoksa yeni bir komedi mi ortaya atılacak izleyiciler tarafından merak ediliyor. Eğer sizde Hababam Sınıfı filmini defalarca izlemenize rağmen halen izlemeye devam ediyorsanız yeni çıkacak film ilginizi çekecektir. 2019 yılının Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen filmin fragmanı henüz yayınlanmadı.
Editör: Haber Merkezi