Youtube'da video çekme popüler olduğundan ve artık bu videolar bir meslek haline gelmeye başlayınca markaların kamera satışları hızlandı. Sony ve Canon liderlik koltuklarında oturuyor olsalar bile bazı markaların bu iş tasarlanmış üstün teknoloji modelleri her geçen gün satışlarını hızlandırıyor. Farklı markaların satıldığını gören Obsbot şirketi yeni bir kamera tanıttı. 4K destekli olan ve 3 eksenli bir şekilde çalışabilen yeni kamerada hedef kitlenin Youtuber tayfası olduğu dile getirildi.

12 MEGAPİKSEL FOTOĞRAF ÇEKME KABİLİYETİ VAR


Video çekmek için tasarlanan 3 eksenli gimbal ile satılan Obsbot Tail, fotoğraf çekme kabiliyeti ile de ön plana çıkıyor. Youtuber'lar tarafından tercih edilen yeni kameranın 3 eksenli olması siz hareket ederken bile daha kaliteli çekimler yapmasına sebep oluyor.



HDR10 kalitesine kadar 4K video çekebilen Obsbot Tail, Las Vegas'ta düzenlenen teknoloji fuarında tanıtıldı. 3 eksenli gimbal özelliğine sahip olan GoPro gibi düşünebilirsiniz. Özellikle aksiyon ve korku içeren çekimlerde iyi işler çıkarmak için Obsbot üretimi bu kamera kullanılabilir.

İKİ SAATLİK PİL ÖMRÜ SUNUYOR


Obsbot Tail şarjının ise 2 saatten biraz daha fazla dayandığını söyleyelim. Kolay taşınabilmesi için ürün çok küçük boyutlarda tasarlandı. Kamerada hazır bir halde gelen LED ışıklar sayesinde sizde kameranın ne iş yaptığını kayıtta iken bile görebilirsiniz. Yeşil renkli LED ışıklar yandığında kameranın odaklandığını ve kırmızı LED yandığında ise odak sorunun olduğunu veya şarjın bittiğini öğrenebilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi