Xiaomi son zamanlarda yeni ürünleriyle birlikte piyasayı hareketlenmeyi başardı. Özellikle İstanbul'da açtığı mağaza sebebiyle ürünlerinin satışlarının Türkiye için garantiye aldı. Açtığı mağazada hem ürün satışı hem de resmi teknik destek desteği veriyor. CES 2019'da tanıtılan yeni ürün ise piyasayı alt üst edecek çünkü yeni Redmi Note 7'de tam 48 MP arka kamera bulunacak. Orta segment olacağı için yüksek fiyatlı olmayacak telefonun dünya üzerinde en az 5 milyon satış hedefi bulunuyor. Bu hedefe çok kısa sürede ulaşacak firmanın kullanıcı memnuniyeti için medya desteğini bir hayli artırdı.

BAĞIMSIZ BİR ŞİRKET OLARAK YOLUNA DEVAM EDİYOR


Xiaomi farklı bir strateji izleyerek Redmi için ayrı bir şirket açmıştı. Redmi şirketi Xiaomi'ye bağlı fakat bağımsız bir şirket olarak yoluna devam ediyor. Yeni Redmi modeli Note'da oldukça yüksek işlem gücüne sahip bir işlemci kurulacak. Redmi Note 7, suya ve toza karşı dayanıklılık sunacak. Redmi şirketinin ilk suya ve toza karşı dayanıklı olan modelinin hangi sertifika ile bunu kullanacağı ise merak konusu oldu.

DONANIMSAL ÖZELLİKLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR


Xiaomi'ye bağlı Redmi şirketinin yeni model telefonunun özellikleri arasında en ilgi çekici nokta elbette kullanılan Samsung kameraları oluyor. Şirket donanım anlamında bu yüzden ön plana çıkıyor. 6.3 Full HD ekran teknolojisiyle gelecek akıllı telefon 5 MP ön kamera ve aynı zamanda 48 MP arka kameraya sahip olacak. Redmi Note 7'nin çıkış tarihi ve aynı zamanda fiyatı hakkında bilgi paylaşılmadı.
Editör: Haber Merkezi