Kripto paraların trend olduğu dönemde Samsung piyasayı elden bırakmak istemiyor. Birçok Çinli markanın akıllı telefonlarına Bitcoin ve özel bir kripto para sistemi kuracağı haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Sadece akıllı telefon markaları değil kendi kripto parasını üretecekler arasında Facebook'un sahibi olduğu Whatsapp'ta yer alıyor. Whatsapp kendi sunucuları üzerinde güvenli kripto para transferi sağlayacak bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu çalışma bitince bütün dünya üzerindeki Whatsapp kullanıcıları kendi aralarında para transferi sağlayabilecek.

İNGİLTERE İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILIYOR


Samsung kendi ülkesi hariç diğer ülkelerde de global anlamda adımlar atıyor. Atılan adamlar arasında oldukça ciddi bir kripto para birimi üzerinde duruluyor. Samsung'un kendi akıllı telefonlarında kripto paralar için özel bir cüzdan programı koyacağı ve bunu tamamen güvenli bir şekilde kullanıcılara sunulacağı iddia ediliyor. Samsung yetkililerin İngiltere'de atacağı adımlar için harekete geçtiği bize gelen haberler arasında yer alıyor.

TİCARİ MARKA HALİNE GELECEK


Samsung'un atacağı adımlar arasında sadece akıllı telefonları arasında kripto para transferi yok. Samsung kendi para birimini bir marka haline getirmeyi ve dünya devi kripto paralarla rekabete girmeyi düşünüyor. Kendi üreteceği kripto paralar içim özel bir işlemci üzerinde çalışan Samsung, çok kısa zaman içerisinde akıllı telefonları bir kripto maden haline getireceği ve herkesin gelir elde edebileceğini de bize yakın bir zamanda açıklayabilir.
Editör: Haber Merkezi