Samsung ile Apple arasında yıllardır devam eden kavga son bulacak gibi duruyor. Samsung'un dev şirket Apple'ın ürünlerini kendi ürünlerinde de kullanıldığı haberi az önce bize ulaştı. Samsung televizyonlarda artık resmi olarak iTunes desteği bulunacak. Böylece dizi, film yada benzeri şeyleri satın almak isteyenler artık Apple üzerinden satın alabilecek. iTunes desteği olduğu için herkes kendi Apple TV'lerini bağlayarak istedikleri her şeyi yapabilecekler. Bu gerçekten tarihe geçecek bir hareket niteliğinde oldu.

AKILLI TELEVİZYON DEVRİ BAŞLADI


Samsung televizyonlar artık tıpkı akıllı telefon gibi bir hale geldi. Şirketin yeni projeler üzerinde olduğu ve aynı zamanda Samsung ile Apple arasındaki savaşı düzeltmek içinde harekete geçtiği biliniyor. Samsung televizyonların neredeyse hepsi akıllı bir hale geldi ve istedikleri her şeyi yazılım güncellemesi ile yapar bir hale geliyorlar. Bunların hepsinin haricinde Samsung marka eski model ve akıllı televizyonlarda yazılım güncellemesi ile birlikte iTunes ve AirPlay desteği televizyonlara gelecek. Bunların haricinde 2019 model televizyonlarda bu uygulamalar hazır bir halde sizlere sunulacak.

İTUNES KÜTÜPHANESİ İLK DEFA YENİ BİR PLATFORMDA!


Samsung aslında tarihi bir harekete imza attı. iTunes şimdiye kadar Apple ürünlerinden farklı olarak sadece Windows PC'lerde yer alıyordu. Samsung marka televizyonlarda kullanımı ise iTunes kütüphanesini artık televizyonlara taşımış olacak. Böylece Apple kullanıcıları ezeli rakip olan Samsung marka televizyonlarda doyasıya iTunes kütüphanesini gezebilecek.
Editör: Haber Merkezi