Pubg Mobile tutkunlarının dört gözle beklediği haber sonunda geldi. Dört gözle beklenen kar haritası Vikendi bugün oyunculara sunuldu. Android ve iSO cihazlarda oynanan yakalaşık 2,5 GB boyutundaki Pubg Mobile oyunu 0,10,0 güncellemesi ile birlikte bu özel kar haritası Vikendi kullanıcılarına sundu. Harita bu güncelleme sürümüyle yüklense bile resmi yayınlanma tarihi olarak 25 Aralık olarak belirtildi.

Oyuncuların hevesini kursağında bırakan bu haber karşısında Pubg yazılımcıları büyük tepki topladı. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni hava şartları, giriş menüsüne kar efekti, yeni silahlar, Arapça dili desteği, oyun başlangıcında oyuncuların süreyi bekleme sürecinde kartopu savaşı yapma imkanı, yeni ödüller, yeni aksesuar çeşitleri, oyuncu vurulduktan sonra izleyici modu ile takım arkadaşlarını izleye bilme özelliği eklendi.

KAR HARİTASI VIKENDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


Son  yıllarda oyuncuların kaçırmadığı The Game Awards etkinliklerinde büyük oyun turnuvaları, yeni oyunlar tanıtımları ve oyuncuların akıllarını başından alacak bir çok etkinlik yapılmaktadır. Pubg oyun yetkilileri yeni haritalarını  ve güncellemelerini bu etkinlikte duyurarak oyun satışlarını yeni bir rekor seviyesine taşıdı. Bu haritanın oyuncuları bu kadar etkilemesindeki asıl neden oyundaki kar motoruna binme, karda yürürken ayak izlerinin belli olması sonucu takip edilme heyecanı, ilginç şehir dizaynı, oyun esnasında yağan kar efekti oyuncuların bu soğuk konsepti hissedip bambaşka bir deneyim elde şansıdır. Oyuncular bu haritadan kolay kolay vazgeçemeyecek gibi görünüyor.
Editör: Haber Merkezi