Kamera ve fotoğraf makinesi konusunda oldukça profesyonel işler çıkaran Olympus, bu ay içerisinde oldukça ileri seviye bir makine tanıtmak için kolları sıvamış gibi duruyor. Yüksek kalitede malzemesi dolayısıyla oldukça profesyonel işler çıkaran Olympus, profesyonel kamerada sporcuları hedef almış gibi duruyor. Ürünün kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yabancı kaynaklı basın kaynaklarına göre Olympus marka yeni aynasız kameranın bu ayın son haftasında satışa çıkacağı söyleniyor.

AKSİYON KAMERASI TADINDA OLACAK


Yayınlanan kısa tanıtım videosuna baktığımızda oldukça hareketli bir sporda yeni aynasız kameranın kullanıldığını görebiliyoruz. Olympus yeni bir strateji belirleyerek aksiyon kamerası ve aynı zamanda sporcuları ilgilendiren bir kamera üzerinde duracak. Marka şuan resmi olarak kamerayı tanıtmadı. Yeni kamera konusunda herhangi bir görsel de olmadığı için tam anlamıyla tasarımı hakkında bilgi veremiyoruz. Olympus'un yeni teknolojisinin bir aksiyon kamerası tadında olacağı ve hayatın her alanında kullanılmak için yapıldığı düşünülüyor.

18 KARE SERİ ÇEKİM YAPABİLECEK


Aksiyon kamerası tadında olacak yeni kameranın saniyede 18 kare seri çekim özelliği olacak. Bu özelliğin spor çekimlerinde çok işe yarayacağını düşünüyoruz. Hareketli çekim konusunda oldukça profesyonel işler çıkaran bu kameranın 20 MP kamerası olacak. Kameranın yüksek çözünürlük için ise ayrı bir 80 MP kamerası bulunacak kulisleri yabancı basında karşımıza çıkıyor. Bunun haricinde yapay zekaya sahip bir kameranın Olympus tarafından söyleneceği söyleyelim.
Editör: Haber Merkezi