Türkiye'de 2019 yılında limitsiz internet döneminin yaşanması için sadece 2 gün kaldı. 2019 yılından itibaren artık hem adil kullanım noktası ve internet kotası ortadan kalkıyor. Amerika'da yıllar önce kalkan ve yaşanan limitsiz internet deneyimi artık Türkiye'de de yaşanacak. Yatırımlar yapılmamasına rağmen şirketlerin limitsiz internete geçmesinin elbette ciddi bir sonucu olacaktı. Sözleşme yenilemeyen ve limitsiz internet için gün sayan firmaların çalışmaları hız kazandı ve firmalar limitsiz internet fiyatlarını açıklamaya başladı.

TURKCELL VE TÜRK TELEKOM FİYATLARI AÇIKLADI


Turkcell'in üstün internet hizmeti olarak tanınan 'Süperonline' hizmetinde fiyatlar belli oldu. Bahsi geçen fiyatlara göre yeni dönemde limitsiz internet fiyatlarında en düşük paket 169 TL olacak. Üstelik 169 TL olan bu pakette internet hızının 15 Mpbs olduğu açıklandı. Eğer 12 aylık sözleşme imzalarsanız taahhütlü fiyat olarak 79.90 TL ödeyeceksiniz. Türk Telekom'da ise fiyatların ucuz olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. 16 Mpbs hızındaki interneti kampanyalı olarak 90 liraya satın alabiliyorsunuz. Firmaların telekom paketleri vatandaşın ceplerini bir hayli yakacak.

İNTERNET ZORUNLULUĞU FİYATLARI ARTIRACAK


Türkiye'de artık her evde internet zorunlu bir hale gelmiştir. Hem eğitim ve öğretim, hem de bütün ihtiyaçlar için internet kullanımı zorunlu bir hale gelmiştir. Her evde olması gereken bir şey olduğu için firmaların fiyatları bir hayli yüksektir. Vatandaşın bu durum karşısında ne yapacağı bilinmiyor ama burada firmaların kurnazlığı işe yarayacak gibi duruyor. 100 liranın altında 4 Mpbs'den başlayan hızlarla internet satışları yapılacak. Yeni yılda limitsiz internet döneminde bizleri nelerin beklediğini hep birlikte göreceğiz.
Editör: Haber Merkezi