Bu sene Las Vegas şehrinde yapılan tüketici elektroniği fuarı, yani kısa adıyla CES 2019 oldukça hareketli geçiyor. Piyasada bulunan birçok telefonu tarihin tozlu sayfalarına gömecek yeni nesil akıllı telefonlar görücüye çıkıyor. Eğer sizde katlanabilir telefon hakkında en ufak bilgi sahibi değilseniz bu haberimizi okuyunca çok şaşıracaksınız çünkü uzmanlar katlanabilir telefonun bir fantezi değil, gereklilik olduğunu söylüyorlar. Royole Flexpai fuarda en çok ilgi çeken ürün oldu çünkü telefon katlanabilir özelliği ile bir hayli teknoloji sever tarafından incelendi. Bu telefon tıpkı körüklü otobüsler gibi ortasındaki bir mekanizma sayesinde bükülebiliyor.

KATLANABİLİR TELEFONUN GEREKLİLİK OLDU


Telefonların katlanabilir bir yapıya sahip olması onları çok daha narin bir yapıya sokuyor olsa da aslında binlerce lira verilen ürünlerin sağlamlığı için bu gereklidir. Katlanabilir telefonlar hem cebe daha iyi sığdırılması hem de çok normal bir şekilde istediğimiz şekle sokmak için oldukça iyi bir yapıya sahiptir. Katlanabilir telefonların yanında katlanabilir bilgisayarlarında çok yakında piyasaya gireceğini söyleyelim.

SAMSUNG KATLANABİLİR TELEFON İÇİN DÜĞMEYE BASTI


Koreli teknoloji devi Samsung katlanabilir telefon pazarında adından söz ettirmek için düğmeye bastı. CES 2019'da kapalı bir alanda yapılan basın toplantısında Samsung'un katlanabilir telefonu ile alakalı bilgi verdiği ve hatta iddialara göre yayınlaması yasak bir şekilde katlanabilir telefonunu basın mensuplarına gösterdiği ortaya çıktı. Samsung yetkilileri içerisinde bulunduğumuz 2019 yılının üçüncü çeyreğinde katlanabilir telefonunu piyasaya sürecek. Samsung'un bu girişimi ile katlanabilir telefon devrimi başlamış olacak.
Editör: Haber Merkezi