Transfer sezonunun açılması ile beraber transfer haberleri durmak bilmiyor. Beşiktaş'ta ki futbolcu arayışlarının ardına şimdide Vida transferi için bir çok Avrupa takımı teklif göndermeye başladı. 8 - 10 milyonluk tekliflere kulak asmayan Beşiktaş Jimnastik kulübü Vida için en az 12 milyon avroyu kasada görmek istiyor. Uefa' da ki  oynadığı maçlarda taraftarın ve yurt dışındaki futbolcu izleyicilerinin dikkatini çeken Vida ligde ki performansıyla yine göz doldurmaya devam ediyor.

UEFA'DA Kİ PERFORMANSI GÖZ DOLDURMUŞTU


Geçtiğimiz günlerde oynadığı maçlarda takıma olan katkısı ve takım içi uyumu teknik direktör Şenol Güneş ve teknik heyettekilerin gözlerini büyüledi. Vida hem defans ortası ilerisi ve sağ solunda  oynaması ve neredeyse her yerde etkili olarak oynaması da ayrıca futbolcu izleyicilerinin dikkatini çeken kısımlardan birisi. Boyu tam olarak bir defans boyu olan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Vida Türkiye'de gece hayatına da çok alakadar olmayınca bu da haberlere yansımaması

TÜRK AİLE YAPISINA UYGUN BİR HAYATI VAR


Vidanın sosyal medya ve haberlerde de dikkat çekmemesi Avrupa'da ki futbolcu tarzlarına çok benziyor. Türk aile yapısına uygun ve benzer bir yaşantı sürdüren Vida aile kavramını da çok ciddiye alıyor. Aile kavramına önem veren futbolcuların kariyer hayatında çok iyi yerlere geldiklerini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ve bunun benzeri özellikleri olan ve her genç futbolcu adayının bir örnek olarak gördüğü Vidanın hangi takıma gideceği ise ayrı bir soru işareti olarak akıllarda yer edinmeye devam ediyor.
Editör: Haber Merkezi