TRT Spor'da yer alan habere göre; Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Monaco kulübü ile Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Kolombiyalı golcü 1 Eylül Pazar günü İstanbul'a gelecek ve 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Golcü oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek.

TRANSFERİ MÜJDELEYEN FOTOĞRAF

Galatasaray'ın Radamel Falcao transferi için görevlendirdiği menajer Ahmet Bulut, kendisine ait instagram hesabından fotoğraf paylaştı.

Ahmet Bulut, fotoğrafa bir metin yazmazken, "????????????????????" emojilerini paylaştı.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi nedeniyle Monaco'ya giden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar, Radamel Falcao transferinde sona geldi.

Başkan Mustafa Cengiz'in İstanbul'a dönmesine rağmen Monaco'dan kalan Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Kolombiyalı golcü Falcao'nun transferi için görüşmelerini sürdürdü. Fransız basını, Galatasaray'ın Radamel Falcao transferini bitirmeye çok yakın olduğunu duyurdu.

"SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK"
"AUGUSTİN GELDİ, FALCAO GİDİYOR"

Fransız basınından France Football, Galatasaray'ın Radamel Falcao'yu pazar günü sağlık kontrolünden geçireceğini duyurdu. L'Equipe gazetesi ise "Monaco, Leipzig'ten Jean-Kevin Augustin'i kiralık olarak kadrosuna katacak. Bu transferin ardından Radamel Falcao'nun ayrılığı gerçekleşecek" haberiyle imzaların atılacağını öne sürdü.

Öte yandan Galatasaraylı yetkililerin Radamel Falcao'yu pazar günü özel uçakla İstanbul'a getireceği ve Kolombiyalı golcünün sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.
YAHOO: "BU AKŞAM GELEBİLİR"

Yahoo'dan Manu Lonjon'un haberine göre; Radamel Falcao, İstanbul'a 'BU AKŞAM' gitmek için Monaco kulübünden izin aldı.
Editör: Haber Merkezi