UEFA, asker selamı nedeniyle Medipol Başakşehir Kulübüne kınama cezası verdi. CNN TÜRK'e bağlanan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Biz kınanacak bir şey yapmadık. Bununla ilgili savunmamızı Tahkim'e vereceğiz" dedi.

4 OYUNCU ASKER SELAMI VERMİŞTİ

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'i 1-0 mağlup ettiği maçta İrfan, Robinho, Visca ve Azubuike asker selamı vermişti.

UEFA, A Milli Takım hakkında milli futbolcularımızın verdiği asker selamı nedeniyle başlattığı disiplin soruşturmasını tamamladı. UEFA , Milli Takım'a kınama ve 50 bin euro para cezası verdi.

UEFA, Türkiye A Milli Futbol Futbol Takımı oyuncularının 11 Ekim Cuma günü oynanan Arnavutluk ve 14 Ekim Pazartesi günü oynanan Fransa ile oynanan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçlarında yaptığı asker selamı hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

Soruşturma tamamlanırken, A Milli Takıma kınama ve 50 bin euro para cezası verildi.

UEFA'NIN KINAMA CEZASI VERDİĞİ OYUNCULARIMIZ

Merih Demiral, Umut Meraş, Burak Yılmaz, Mert Günok, Zeki Çelik, Cenk Tosun , Mahmut Tekdemir, Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Sinan Bolat , Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci

PAULO DYBALA'YA CEZA YA DA KINAMA YOK
 
Juventus'ta gol attıktan sonra milli oyuncumuz Merih Demiral'a asker selamı veren Paulo Dybala ile ilgili de soruşturma yapıldığı ancak ceza verilmediği açıklandı.

Editör: Haber Merkezi