Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper lig takımları dün Barış Pınarı bölgesinde yol kontrolü sırasında bölücü terör örgütü PKK/PYD tarafından bombalı araç saldırısıyla şehit olan 4 askerimiz için tek yürek oldu.

Aziz Şehitlerimiz için bir mesaj yayınlayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF):


"Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.Barış Pınarı Harekât bölgesinde, hain terör örgütünün bombalı araç saldırısı sonucu kahraman askerlerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz." İfadelerine yer verdi.

Şehitlerimiz için duyarsız kalmayan 18 Süper lig kulübüde gönderdikleri mesajla Şehitlerimize rahmet diledi.

Fenerhbahçe yayınladığı mesajda:

  • Barış Pınarı Harekât Bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. ifadelerini kullandı.

Galatasaray yayınladığı mesajda:

  • Barış Pınarı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen bombalı araç saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı dileriz. denildi. 

 

Beşiktaş yayınladığı mesajda: 

  • Barış Pınarı Harekat bölgesinde, hain terör örgütünün bombalı araç saldırısı sonucu dört askerimizin şehit düştüğünü derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı dileriz. ifadelerine yer verildi.

 

Medipol Başakşehir "Barış Pınarı Harekatı bölgesinde gerçekleşen hain saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, Milletimize ve kederli ailelerine sabır diliyoruz."

Trabzonspor ise "Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucu şehit olan 4 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberurfa.com

Editör: Haber Merkezi