Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma, kulüpten alacaklı olduğunu ve parasını alamadığını dile getirmişti. Bu olaylarda sonra Beşiktaş'ın kurtarıcısı olarak görev yapan Quaresma'nın siyah beyazlı takıma ihtarname çektiği söylenmişti. Bu iddiaların hemen akabinde ise ortaya oldukça iddialı bir haber geldi. Fotomaç'ın haberine göre yıldız oyuncunun Antalya kampına götürülmemesi kararı alındı. Bu kararın hemen ardından ise yönetimin Şenol Güneş ile konuştuğu ve kararların alındığı söylendi.

ŞENOL GÜNEŞ YILDIZ İSMİ KAMPA GÖTÜRMEK İSTİYOR


Beşiktaş'ta kariyeri başarılarla dolu teknik direktörü Şenol Güneş'in yönetimle aynı fikirde olmadığı ortaya çıktı. Quaresma'nın kampa gelmesinin, kamp döneminde sıkıntı yaşamaması için oldukça önemli bir isim olduğunu söyledi. Oyuncuların satılacak bile olsa kampa gelmeleri ve bu döneme hazır olmaları gerektiğini vurgulayan Güneş'in ifadeleri geniş yankı buldu. Teknik direktör Güneş, ileride sıkıntı yaşamamak adına bu kararın tekrar üstünden geçilmesi gerektiğini düşünerek oyuncuları kampa götürdü.

PORTEKİZLİ QUARESMA'NIN SATILACAĞI İDDİA EDİLİYOR


Beşiktaş yönetiminin aldığı kararlar neticesinde kampa giden Quaresma'nın transfer zamanında satılacağı kulislere konu oldu. Siyah beyazlı yönetimin alınacak kararlar ve yapılacak toplantılar sonrasında yıldız oyuncuyu satmayı planladığı haberi üzerine Beşiktaş'ın forvetine gelecek isminde kim olacağı merak ediliyor. Quaresma'nın Çin yada Katar topraklarına satışının gerçekleştirileceği belirtiliyor.
Editör: Haber Merkezi