Fransa, 76. dakikada Olivier Giroud'un golüyle öne geçerken, Milli Takımımıza beraberliği getiren gol, 82. dakikada Kaan Ayhan'dan geldi.

Millilerimizin gol sevinci görülmeye değerdi. Maçtan önce Millilerimizin asker selamını dillerine dolayan fransızlar, millilerimiz'den aynı tariyeyi gördü. 

Bu sonucun ardından A Milli Takımımız puanını 19 yaptı ve gruptaki liderliğini sürdürdü. Fransa da 19 puanla 2. sırada yer aldı.

PUAN DURUMU

  1. 19 TÜRKİYE
  2. 19 FRANSA
  3. 15 İZLANDA
  4. 12 ARNAVUTLUK
  5. 4 ANDORRA
  6. 3 MOLDOVA

KALAN MAÇLAR - TÜRKİYE

  • 14 Kasım: Türkiye - İzlanda
  • 17 Kasım: Andorra - Türkiye

KALAN MAÇLAR - FRANSA

14 Kasım: Fransa - Moldova
17
Kasım: Arnavutluk - Fransa

KALAN MAÇLAR - İZLANDA

  • 14 Kasım: Türkiye - İzlanda
  • 17 Kasım: Moldova - İzlanda

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda Fransa'ya konuk olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, son maça göre ilk 11'inde 4 değişikliğe gitti.

Ay-yıldızlı ekibin grupta son oynadığı Arnavutluk mücadelesine ilk 11'de başlayan Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Güneş, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve 5 golle elemelerde ay-yıldızlıların en golcü ismi Cenk Tosun'u da yedekler arasında tuttu.

Şenol Güneş, bu futbolcuların yerine Fransa maçında ilk 11'de Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, İrfan Can Kahveci ve Kenan Karaman'ı tercih etti.

Karşılaşmada kaleyi Mert Günok'a emanet eden Güneş, savunmayı Mehmet Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş'tan oluşturdu. Orta sahada, Mahmut Tekdemir, Ozan Tufan ve Okay Yokuşlu görev yaparken, hücum hattında İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman ve Burak Yılmaz sahaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi