Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Galatasraay, Tuzlaspor deplasmanına çıktı. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı kırmızılı takım, ikinci maçta rakibini affetmedi!

Sarı Kırmızılılar as kadroyla çıktığı mücadelede yıldızlarının golleriyle 4-0'lık rahat bir galibiyet aldı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

10'da Nagatomo, 16'da Radamel Falcao, 45+1'de Feghouli ve 90+2'de Belhanda maçın skorunu belirleyen isimlerdi.

Maç bitti, yumruklar konuştu

 Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından büyük olay. 90 dakikanın sona ermesiyle soyunma odası tünelinin girişinde oyuncular arasında arbede çıktı, iki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti. Olayların Galatasaray kaptanı Fernando Muslera'nın ilk maçın ardından büyük tepki çeken Tuzlasporlu Gökhan Çıra'nın yanına gitmesiyle başladığı öğrenildi.

Tuzlaspor’un 23 yaşındaki futbolcusu  olan ve magazin dünyasında adını sıkça duyduğunuz Selin Ciğerci’nin eşi olan Gökhan Çıra’nın, ilk maçın ardından yaptığı, “Büyüklük isimle olmuyormuş” paylaşımından sonra, Galatasaray cephesinden büyük tepki gelmişti. Maçın son düdüğünün çalmasıyla beraber Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın, Gökhan'ın yanına gitmesiyle olayların başladığı öğrenildi.

Maç öncesi ortam gerilmişti

Tuzla Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ilk maçın ardından, “Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray karşısında 4-5 as futbolcumu dinlendirdim” demişti. Dün de sportif direktör Numan Polat, “Galatasaray, Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım. Çok ciddi hazırlıkla geleceklerini düşünüyorum. İlk maçta rotasyona gitmiştik. Oynamayan futbolcularımızı tercih etmiştik” açıklamasını yaptı. Tuzla, Galatasaray’dan sonra çıktığı maçta Vanspor’a 3-0 yenilerek liderlik yarışında yara almıştı.

Editör: Haber Merkezi