Kupanın son şampiyonu Galatasaray, taraftarı önünde ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Tuzlaspor, ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Galatasaray 4 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, en son Gaziantep FK galibiyetinin ardından 2 Süper Lig, 1’er UEFA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 4 müsabakada galibiyet sevinci yaşayamadı.
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray, sahasında karşılaştığı TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların galibiyet hasreti de devam etti. Cimbom en son Süper Lig'de 9 Kasım tarihinde deplasmanda oynadığı Gaziantep FK maçını kazanmıştı. Galatasaray bu maçın ardından oynadığı 2 Süper Lig, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 1 de Türkiye Kupası müsabakasında galibiyet yüzü göremedi.
Aslan bu süreçte 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Fatih Terim: Oyuncularım formayı almak istemediklerini gösterdiler

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 2-0 mağlup oldukları Tuzlaspor mücadelesini değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam mağlubiyetle ilgili olarak, "Tuzlaspor galibiyeti hak etti. Oyuncular sahaya çıktıkları zaman bu formayı vermemeliler. Sahaya çıktıkları zaman bu formayı almak istemediklerini gösterdiler. 'Böyle oldu, şu kadar gol kaçırdık' demenin alemi yok Sadece Tuzla'yı tebrik etmek lazım. " şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarı çıldırdı: Yazıklar olsun!

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil olan Galatasaray, Tuzlaspor'u konuk etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta tel tel dökülen Fatih Terim'in öğrencileri şok bir skor aldı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Galatasaray taraftarı sosyal medyayı ayağa kaldırdı, Fatih Terim ve futbolculara sert tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi