Süper Lig'in 15. hafta maçında Ankaragücü, Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a  konuk oldu.

Mücadelenin ilk yarısı  düşük tempoda geçerken gol sesi çıkmadı.

Fakat ikinci yarıda ev sahibi Galatasaray vites attırarak  53. dakikada  Feghouli'nin kafa vuruşundan golü buldu. Bu golle baskısını arttıran GalataSaray, 83. dakikada Belhanda'nın penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı. 86. dakikada ise penaltı kazanan Ankaragücü, İlhan Parlak'ın 88. dakikada attığı golle durumu 2-1 yaptı. 90+1'de İlhan Parlak'ın asistinde Kitsiou beraberlik golünü kaydetti ve ev sahibi ekibi şoka soktu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 24'e yükseltirken, Ankaragücü 10. puanını kazandı.

Galatasaray - Ankaragücü: 2-2 

Takımın asist lideri Ömer Bayram

Galatasaray’ın milli futbolcusu Ömer Bayram, Ankaragücü maçında yaptığı asistle bu sezon ligde 4., toplamda da 5. gol pasını verdi. Ömer ayrıca takımda en çok asist yapan futbolcu konumunda bulunuyor.
Galatasaray’ın milli futbolcusu Ömer Bayram bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Ömer son olarak Ankaragücü maçında Sofiane Feghouli’nin golünde asist yaptı. Bu sezon 11 Süper Lig, 5 de UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 16 resmi müsabakaya çıkan 28 yaşındaki futbolcu, toplam 5 asist yaptı. Milli futbolcu, bu performansı ile takımda en çok asist yapan futbolcu konumunda bulunuyor.
Mücadeleye 11’de başlayan başarılı futbolcu 90 dakikada sahada kaldı.

Selçuk İnan’a önce tepki sonra destek

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, Ankaragücü maçında Lemina’nın yerine oyuna girerken, sarı-kırmızılı taraftarlar İnan’a önce tepki gösterdi, daha sonra destek verdi.
Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray ile MKE Ankragücü karşılaşmasında Selçuk İnan’ın oyuna girmesi sırasında sarı-kırmızılı taraftarlar kısa süreli tepki gösterdi. Yedek kulübesinde teknik ekibin araya girmesinin ardından taraftarlara tezahüratlarla alkış tutarak destek verdi.
Selçuk İnan 66. dakikada Mario Lemina’nın yerine oyuna dahil oldu.

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını 28 bin 460 seyirci izledi

Galatasaray - MKE Ankaragücü karşılaşmasını Türk Telekom Stadyumu’nda 28 bin 460 biletli seyirci takip etti.
Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Ankaragücü ile karşılaşırken, mücadeleden 2-2 berabere ayrıldı. Bu müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Türk Telekom Stadyumu’ndaki mücadeleyi 28 bin 460 biletli seyirci izledi. Ankaragücü taraftarı da deplasman tribünündeki yerini aldı.
Bir önceki iç sahadaki Alanyaspor maçını ise 28 bin 711 biletli seyirci takip etmişti.

Editör: Haber Merkezi