Galatasaray Süper Lig'in 18. haftasını galibiyetle açtı. Sarı-kırmızılı takım Türk Telekom Stadyumu'nda konuk ettiği Ege temsilcisi Yukatel Denizlispor'u Emre Akbaba ve Falcao'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Deplasman ekibinin tek golü ise Muhammet Özkal'dan geldi.
Süper Lig'de ikinci devrenin heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray ikinci yarının ilk karşılaşmasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı takım 26. dakikada Emre Akbaba'nın golüyle 1-0 öne geçti. Yardımcı hakemin ofsayt verdiği pozisyon VAR'da incelenerek gol değeri kazandı.

İlk yarı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, mücadelenin ikinci yarısının 57. dakikasında bu kez sahneye Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Konuk takım Falcao'nun golü sonrası ataklarını artırdı ve aradığı golü 64'te Muhammet Özkal ile buldu. Denizlispor farkı 1'e indirse de kalan dakikalarda gol olmayınca maçtan puansız ayrıldı. Galatasaray aldığı bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, Denizlispor ise 22 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi