Galatasaray-Beşiktaş derbisi 2007-2008 sezonundaki maçın ardından ikinci kez seyircisiz yapıldı.
Korona virüs salgını tedbirleri gereği derbi seyircisiz oynandı. Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ikinci kez seyircisiz bir maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasında 2007-2008 sezonunun 7. haftasında Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan derbi, sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle seyircisiz yapılmıştı. O karşılaşmayı Galatasaray, Hakan Balta ve Shabani Nonda'nın golleri ile 2-1’lik skorla almıştı. Bugün oynanan karşılaşma ise golsüz eşitlikle sona erdi.

 Galatasaray bu sezonki derbilerini tamamladı

Süper Lig’in 26. haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, bu sezonki derbilerini tamamladı. Sarı-kırmızılılar, siyah-beyazlılar ile bu sezon iki kez berabere kaldı. Cimbom bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 4 müsabakada 1 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 8’e çıkardı

Galatasaray, Süper Lig’de Türk Telekom Stadyum’daki lig maçlarında en son Medipol Başakşehir’e mağlup olmuştu. Beşiktaş derbisiyle birlikte sarı-kırmızılılar evindeki yenilmezliğini 8 müsabakaya çıkardı. Fatih Terim’in öğrencileri bu süreçte oynadığı 8 karşılaşmada 6 kez sahadan galip ayrılırken, 2 defa da berabere kaldı.

Galatasaray 10 maçtır 3 puan kaybetmiyor

 Galatasaray, Beşiktaş ile golsüz berabere kalmasıyla birlikte Süper Lig'deki yenilmezliğini 10 maça çıkardı.
Ligde son dönemde başarılı bir grafik çizen ve yenilmeyen Galatasaray, bunu Beşiktaş karşısında da sürdürdü. Mücadeleden beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligdeki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Geride kalan karşılaşmada Cimbom 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ni mağlup etme başarısı gösterirken, Sivasspor ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Aslan söz konusu müsabakalarda 26 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

Editör: Haber Merkezi