Gitmeden önce kendi takım stilini Fenerbahçe'ye aşılayan Cocu, gitmeden önce takımı kendi oynama stiline göre dizmişti. Bu yüzden Ersun Yanal'ın istediği transferler ara dönemde yapılmaz ise Ersun Yanal bu sezonda çok fazla iş göremeyebilir. Ersun Yanal'ın garantici oynama stili ile Cocu'nun hala anlayamadığımız taktiği arasında dağlar arasında fark var. Bu yüzden ara dönemde kesin şart gibi görünmesi ile beraber gelecek adamların kimler olacağı merak konusu oldu.

TRANSFER BÖLGELERİNİ ERSUN YANAL BELİRLEYECEK


Ersun Yanal'ın hazırladığı teknik kadroda ve kadroda yapılacak değişiklikler ligde Fenerbahçe'nin yerini belirleyecek. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'nin küme potasında olması ve takım üzerindeki taraftar stresi puanlara etki etmeye devam ediyor. Geldiği ilk maçtan direk galibiyet bekleyen taraftar, Ersun Yanal üzerinde stres yaratmaya devam ediyor. Ligi en az 5 - 7 arasında bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe yönetimi Ersun Yanal'dan çok farklı bir performans bekliyor.

EN AZ BEŞ TRANSFER DÜŞÜNÜLÜYOR


Ersun Yanal kadroda hücum hattına ve defans hattına katkı sağlamak istiyor. Orta sahada yeterli sayıda futbolcu olduğuna inanan Yanal hücum hattı için bitirici vuruşları olan en az iki forvet istiyor. Defans hattında ise en az 3 futbolcu transfer etmeyi planlayan Ersun yanal ve teknik heyet yapılacak transfer hamlelerinde hızlı hareket edilmesini istemiyor. Hızlı verilecek kararların ardından pişmanlık yaşamak istemeyen teknik heyet transferlerde ince eleyip sık dokuyacak. Transfer fiyatları ve dolar kuru ise transferde önemli rol oynayacak.
Editör: Haber Merkezi