Beşiktaş Nicolas Isimat-Mirin transferiyle birlikte Burak Yılmaz transferini de gerçekleştirdiğini resmi kaynaklarından kamuoyu ile paylaştı. Daha önce Çin liginde forma giyen fakat takıma ayak uyduramayan Burak Yılmaz kısa zaman önce Trabzonspor'da forma giymeye başlamıştı. Şenol Güneş'in takımı Trabzonspor'da kadro dışı kalan tecrübeli forvet için siyah beyazlı yönetim transfer çalışmalarını başlatmış ve bireysel çalışmalar yapan Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyordu. Beşiktaş'ın resmi kulüp sitesinden yapılan açıklamaya göre Burak Yılmaz artık Beşiktaş forması giyecek.

LARİN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINDI


Burak Yılmaz'ın Vodafone Park'a girmesiyle birlikte Larin'in takımdan ayrılacağını düşünmeye başladık. Tecrübeli oyuncu Larin için uzun zamandır çok ciddi kiralama teklifleri geliyordu. Burak Yılmaz'ın kadroya alınması Larin'in transfer haberlerini doğrular niteliktedir. Larin muhtemelen yeni sezonda siyah beyazlı forma yerine Katar liginde forma giyebilir. Bu tür kulisler devam ediyor ama Antalya kampında Larin'in performansı yönetim ve teknik direktör tarafından çok beğeniliyor. Hürriyet'in haberine göre Larin ve Querasma antrenmanda yapılan maçta attığı gollerde sempati kazandı.

BURAK YILMAZ'IN SAKATLANMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINDI


Sürekli olarak sakatlanan Burak Yılmaz için Beşiktaş büyük bir önlem alındı. Ayrı bir salonda çalışan Burak Yılmaz'ın takım ile idmana girmesi için zaman var. Şenol Güneş nasıl bir yol izleyecek bilmiyoruz ama Beşiktaş'ın transfer için görüşmeleri devam ediyor. Yeni yılda yeni başarılar kazanmak isteyen Şenol Güneş yabancı oyunculardan çok yerli oyunculara şans vermek istiyor. Antalya kampındaki salonda çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz'ın takımın hücum bölgesinde görev alacağı söyleniyor.
Editör: Haber Merkezi