Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz'ın adı geçtiğimiz aylarda Beşiktaş ile anılıyordu ve beklenildiği gibi olmuş, siyah beyazlı takım Beşiktaş dev transferi açıklamıştı. Trabzonspor'dan gelen Burak Yılmaz'ın tek çalıştığını ve sakatlanmaması için her türlü çalışmanın yapıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Burak Yılmaz ile ilgili olumlu gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Serdar Adalı'nın basın mensuplarıyla yaptığı sohbetten satır başlarını bu haberimizde sizlere aktaracağız. Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz'ı sahiplenmesi gerektiğini dile getiren ikinci başkan Burak Yılmaz hakkında düşüncelerini de dile getirdi. Burak Yılmaz hariç diğer oyuncular ve aynı zaman siyah beyazlı takımın geleceği ile alakalı da oldukça fazla sohbet edildi.

BURAK YILMAZ BÜYÜK İŞ BAŞARABİLİR


İkinci yarıda oldukça ciddi çalışmaların yapılacağını da getiren Serdar Adalı, profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın ikinci yarıda 10 gol atabileceğini de söylemesi Beşiktaş taraftarını sevindiren bir gelişme oldu. Konuşmaların sonunda ise Beşiktaş'a zarar verecek birisiyle çay bile içmeyeceğini dile getiren Adalı, Beşiktaş ve Şenol Güneş'in sözleşmesi ile ilgilide açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi