Süper Lig’in 24. haftasında ağırladığı Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir’in evindeki yenilmezlik serisi 12 maça çıktı.
Başakşehir, Süper Lig’in 24. haftasında Fatih Terim Stad’ında Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti. Puanını 49’a çıkararak liderlik koltuğuna oturan turuncu-lacivertlilerin sahasındaki yenilmezlik serisi 12 maça çıktı. Okan Buruk'un öğrencileri, bu süreçte 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Rakip ağlara 31 gol atan turuncu-lacivertli takım, kalesinde ise 10 gol gördü.
M.Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'ndaki tek mağlubiyetini ikinci haftadaki Fenerbahçe karşılaşmasında 2-1'lik skorla almıştı.

Başakşehir bu galibiyetle maç fazlasıyla ve 49 puanla, 48 puuanlı Trabzonspor'un önünde lider duruma geçti.

İrfan Can 3 gole ulaştı
 

Başakşehir’in evinde Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup ettiği maçta takımının ikinci golünü kaydeden İrfan Can Kahveci, ligdeki gol sayısını 3’e çıkardı.
Süper Lig’in 24. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti. 49 puana ulaşarak liderlik koltuğuna oturan turuncu-lacivertlilerde takımının ikinci golünü atan İrfan Can da ligdeki gol sayısını 3’e çıkarmış oldu. Süper Lig’de 20 maçta görev alan başarılı oyuncu, diğer gollerini ise Rizespor ve Malatyaspor ağlarına kaydetmişti.
Milli futbolcunun 2 de asisti bulunuyor.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Ben oyuncuları hazırlamakla görevliyim. Bence bu takım güzel bir futbol oynuyor ama ben gol atamam”


Süper Lig’in 24. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Başakşehir maçında çok fırsat yakaladıklarını ifade ederek, “Ama bu fırsatları değerlendiremedik. Rakibimiz bugün kaliteli oyunculara sahipti, uzaktan bulduğu şutlarla golleri buldu. Kaliteli oyuncularla bunları değerlendirdiler. Atamazsanız futbolda yersiniz. İyi olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarı çok iyi oynadık. Rakibimizi bunalttık rakip ve oyunculardan bazı oyuncular benle konuştu maçtan sonra. İlk yarı golü bulsaydınız maçı koparabilirdiniz dediler. Futbolda gol atmanız gerekiyor. Atamazsanız puan alamazsınız. Ben de saha içine giremiyorum müdahale için. Ben oyuncuları hazırlamakla görevliyim. Bence bu takım güzel bir futbol oynuyor ama ben gol atamam. Defans oyuncusu hata yaptığında telafisi yok bütün takım acısını çeker. Forvet oyuncusu kaçırdığı zaman oyun devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi