Başakşehir, evinde Trabzonspor’a yine kaybetmedi

Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, Fatih Terim Stadı’nda mücadele ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Turuncu-lacivertliler, bu sonuçla bordo-mavili takıma karşı evinde oynadığı son 7 maçta da yenilgi yüzü görmemiş oldu. Söz konusu müsabakalarda 4 galibiyet alan Başakşehir, 3 defa da berabere kaldı. Buruk’un takımı, Trabzon ekibine sahasında son olarak 2011-2012 sezonunda 2-0’lık skorla kaybetmişti.

Skrtel gollerine devam ediyor

Medipol Başakşehir’in sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Martin Skrtel, ligdeki gol sayısını ikiye çıkardı. Slovak futbolcu, geçtiğimiz hafta Göztepe maçındaki golüyle turuncu-lacivertlilere üç puanı getirmişti.
Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Turuncu-lacivertlilerin golleri Edin Visca ve Martin Skrtel’den geldi.
İstanbul ekibinin başarılı stoperi Skrtel, geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçının ardından bordo-mavililere karşı da ağları havalandırmıştı. Slovak futbolcu, ligdeki gol sayısını da iki yaptı.

Başakşehir yenilmezliğini 7 maça çıkardı

Sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Başakşehir, ligdeki yenilmezlik serisini de 7 maça çıkarmış oldu.
Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Turuncu-lacivertliler, bu sonuçla yenilmezlik serisini 7 maç yaptı. Ligdeki son mağlubiyetini ikinci haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı 2-1’lik skorla alan Okan Buruk’un öğrencileri, söz konusu karşılaşmadan sonra oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Başakşehir’de tribünler karıştı

 Medipol Başakşehir’in sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından her iki takımın taraftarları arasında arbede yaşandı.
Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Karadeniz ekibinin son dakikada attığı ikinci golün ardından tribünler karıştı. Turuncu-lacivertli taraftarların yer aldığı tribünlerde bulunan ve Trabzonspor’un attığı gole sevinen bordo-mavili futbolseverlere Başakşehirliler tepki gösterince arbede çıktı. Güvenlik güçleri araya girerek kavganın büyümesini engellemeye çalışsa da olaylar stat dışına taştı.

Editör: Haber Merkezi