Avrupada ülkemizi temsil eden tek takım olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 15. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.  Maça iyi başlayan taraf olan ev sahibi Başakşehir, 26'da Carlos Ponck ile golü buldu. Visca'nın kullandığı kornere çok iyi yükselen genç oyuncu, kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen isim oldu.

İlk yarı bu skorla sona ererken, Konyaspor ikinci yarıda golü buldu. 63'te Daci'nin sağ açıktan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde harika bir vuruş yapan Milosevic eşitliği getiren isim oldu.

Golün ardından Başakşehir, Konyaspor kalesinde tehlikeli ataklar bulsa da skor değişmedi, mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Ligde 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Denizli deplasmanında aldığı beraberlikle sona eren Turuncu-Lacivertli takım, puanını 27'ye yükseltti ve haftayı 2. sırada tamamladı. 15 puana ulaşan Konyaspor ise 15. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir, geçtiğimiz hafta da Denizlispor deplasmanından aynı skorla ayrılmıştı. Turuncu-lacivertliler, böylelikle iki haftada 4 puan bırakmış oldu.

Başakşehir 2 haftada 4 puan kaybetti 


Başakşehir, Süper Lig'in 15. haftasında Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldiği Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 26. dakikada Ponck'un golüyle öne geçen turuncu-lacivertliler, 63'te Milosevic'e engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Okan Buruk'un öğrencileri, geçtiğimiz hafta da Denizli'den aynı skorla dönmüştü. Medipol Başakşehir, böylelikle son iki haftada 4 puanlık bir kayıp yaşamış oldu.
Puanını 27'ye yükselten turuncu-lacivertli takım, haftayı lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde ikinci sırada tamamladı.

Editör: Haber Merkezi