Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da vatandaşımızın yanındayız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 17 Şubat Çarşamba sabahı Şanlıurfa'ya geliyor. Kısa sürede Türkiye'nin her yerinde adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi teşkilatları "Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da vatandaşımızın yanındayız" sloganıyla tüm Türkiye'yede çalışmalarını sürdürüyor.

Teşkilatlarına destek olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tüm Türkiye'yi karış karış geziyor. Bu kapsamda 17 Şubat Çarşamba peygamberler şehri ilimize gelecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın sabah saat 09:00'da GAP Havalimanında bine yakın araçla karşılanacağı öngörülüyor.

Yerel TV Kanalında Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak

Karşılama sonrası Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı binasına gelerek hemşerilerimizle biraraya gelip, konuşma yapacak. 2 gün boyunca Şanlıurfa'da olacağı söylenen Dr. Fatih Erbakan ilk günü esnaf ziyaretleriyle geçirip akşam yerel bir televizyonda canlı yayın programına katılacak. İkinci sabahı basın mensuplarıyla biraraya gelip basın toplantısı yapacak. Ardından resmi ziyaretler, STK ziyaretlerinde bulunacak.

Editör: Haber Merkezi