Siverek'te skandal görüntüler: 'Hepsine vurmayın, cezaevinde öyle dediler' Siverek'te skandal görüntüler: 'Hepsine vurmayın, cezaevinde öyle dediler'

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaptığı hayır hizmetleri ile zengin ve fakir arasında köprü olan Umut Kervanı Vakfı, mübarek Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin umudu olmayı sürdürdü.

Yardım çalışmaları kapsamında, Umut Kervanı gönüllüleri tarafından daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda yardımında bulunuldu.

Umut Kervanına yardımlarını bağışlayan bazı hayırseverler, yardım çalışmalarına katılarak, kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine yardımları teslim etti.

"Yetim ve öksüz çocuklar tepeden tırnağa giydirildi"

Düzenli olarak yetim ve öksüz çocuklara yönelikte çalışmalar yürüten Umut Kervanı Vakfı, Seyfioğlu Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde hayırsever bir vatandaşın desteğiyle yüzlerce yetim çocuğu tepeden tırnağa giydirdi.

Aldıkları giysiler için Umut Kervanı Vakfı ve hayırseverlere teşekkür eden yetim çocuklar, aldıkları giysileri bayramda giyeceklerini ifade ettiler.

Daha çok kişiye ulaşabilmemiz için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz"

Ramazan ayına özel yardım çalışmalarının devam ettiğini belirten Umut Kervanı Vakfı Siverek yetkililerinden Kutbeddin Temur, "Umut Kervanı vakfı kentimizde her ay düzenli olarak onlarca ihtiyaç sahibi aileye yardım yapıyor. Ramazan ayına özel olarak yüzlerce yetim çocuğumuzu giydirdik. Yine onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduk. Yetimler, bizlere Rabbimizin emanetidir. Bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmak bizim görevimizdir. Yine zengin ile fakir arasında köprü vazifesinde bulunuyoruz. Bazı hayırseverler yardım çalışmalarımıza katılarak bizzat kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine yardımları dağıtıyorlar. Ramazan ayı halen devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyenler bizlere 0 (532) 593 98 43 telefon numarasından ulaşabilir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Editör: Haber Merkezi