Siverek, güzel ve bir o kadar da mücade dolu bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Siverek'li futbolseverler 90 dakika tempolu bir oyun izledi. Maça baskılı başlayan Şanlıurfaspor pozisyonlar bulsada golü bulamadı ve mücadelenin ik yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

2. yarıda baskılı oyununu sürdüren Şanlıurfa ekibi aradığı golü buldu ve 1-0 öne geçti. golden sonra toparlanan Siverek ekibi arka arkaya posizyonlar bulmaya başladı ve beraberlik golünü de buldu.

1-1

beraberlik gölünden sonra baskısını iyice arttıran Siverek Belediyespor arka arkaya pozisyonlar bulsada aradığı golü bulamadı ve çekişmeli, mücadeleci, bol pozisyonlu geçen müsabaka 1-1 lik skorla sonuçlandı. 

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Mücadele öncesi konuşma yapan Siverek Belediyespor Genel Sekreteri Murat Basyan:

Siverek Belediyespor olarak tesisleşme, futbolcu transferi, sıkıntıların mümkün olduğunca minimize edilmesi için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Az zamanda çok mesafe kattettiklerini belirten Basyan Siverek Belediyespor'u hakettiği noktaya getirmek için gece gündüz çalışıyoruz şeklinde konuştu. Şanlıurfaspor'a TFF 2. Lig'de başarı dileyen Murat Basyan bugün Siverek'imizde Şanlıurfaspor'umuzu ağırlamaktan büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

haberurfa.com

Editör: Haber Merkezi