Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusunu içinde barındıran Siverek, sportif faaliyetlerin daha sağlıklı bir ortamda sürdürülmesi gayesiyle  başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Siverek'in, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan  Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda bir dizi iyileştirme çalışması devam  ederken ilçenin Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın çalışmaları yerinde inceledi.

Tesislerde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra saha zemini, sulama sistemleri ve tribün düzenlemesi çalışmaları tamamlanan stadyumun yeni sezona hazır olduğu aktarıldı.
Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Siverek Belediye Başkanı Aydın, gençlerin sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için imkanların seferber edildiğini belirtti. 

Şeyhmus Aydın: Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aydın, “Gençler bizim geleceğimizdir.

Belediye olarak Siverek gençliğinin eğitimine sportif faaliyetlerine destek sunuyoruz. Bundan sonra da gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak insan odaklı hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

Editör: Haber Merkezi