Ak Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın seçim bölgesinde çalmadık kapı gidilmedik mahalle bırakmıyor.

Şeyhmus Aydın gitttiği her mahallede çaldığı her kapıda halkın sevgisiyle karşılaşıyor.

Siverek Ak Parti Başkan adayı Aydın, çoçuklarla yakından ilgileniyor.

Aydın'ın Seçim Projelerinden Bazıları şu şekilde

Kent Konseyi kurulması
Şeyhmus Aydın: Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve söz söylemek isteyen her kesimden vatandaşlarımızın, bizi daha iyi eleştirebilmeleri, öneri ve alternatifleri ile bizlere daha başarılı işler yaptırabilmeleri için, yerel demokrasinin kent yönetimine katılımın ilk adımı olan ''Kent Konseyi''ni kuracağız.. dedi

Siverek Kent içi ring  yolu projesi ile trafik sorununa çözüm
Kent içi ring yolu projesi ile kent merkezinin etrafından ve mahallelerin içinden geçen yeni bir güzergah ile kent içi trafik akış problemi ve otopark sorunları bir arada çözülecek.
Tarihi kent merkezi ile mahalleler arasında hızlı ulaşımı sağlayacak, mahallelere ve kent merkezine erişimde trafiği bypas ederek cep otorparklar, açık otopark ve yer altı otoparklar ile kentin uzun vadeli ulaşım ve erişilebilirlik sorunlarına çözüm bulacağız diyen Aydın Siverek halkına hayırlı olsun dedi.

Bilgi ve Kültür evleri projesi
Aydın gençlerimizin ve cocuklarımızın güvende olacağı, kişisel gelişimlerini ve yeteneklerini geliştireceği, her çocuğumuza yürüme mesafesinde kitap okuma, kurslar, sinema, vb faaliyetlerin yapılacağı ‘’Bilgi ve Kültür Evleri’’ projelerimiz Siverek halkına hayırlı olsun dedi.

Aydın bu güne kadar sosyal medya hesabı üzerinden açıkladığı diğer projeleri şu şekilde;

Editör: Haber Merkezi