Başkanlığını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) eski Başkanı Mustafa Gülpınar’ın yaptığı Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübü (KAGES) sporcusu Yunus Emre Attar, Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na katıldı.

KAGES'li  sporcu Attar, 47 ülkeden 1560 sporcunun katıldığı Turnuvada üçüncü olarak Siverek ve kulübü KAGES adına önemli bir başarıya imza attı.

Elde edilen bu başarı KAGES'sin misyon ve vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.

Kages’in misyon ve vizyonu

Kurulduktan kısa süre sonra bölgesel pek çok dalda çeşitli dereceler elde eden Kages Spor Kulübünün bütün finansal altyapısını üstlenen Gülpınar'ın Kages ile ilgili gelecekte daha güzel çalışmalara ön ayak olması adına böylesi önemli sportif faaliyetlerin desteklenmesi

bölgemizin tanıtımı ve gençlerimizin gelişimi için  son derece büyük önem arz etmektedir.

Sporu gençlerin yaşamının merkezine oturtmayı amaçlayan KAGES, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoymak için geceli gündüzlü çalışmalarına devam etmektedir.

 Bu anlamda gençlerin manevi değerlerine sahip çıkması ve bu manevi değerler etrafında yaşamlarını şekillendirmesi için her hafta Kur'an-ı Kerim dersleri, öğretici filmler gibi etkinlikler de düzenlemektedir.

Kages hangi spor branşlarında faailiyet gösteriyor

Merkezi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan KAGES; Tekvando, Badminton, Futbol, Satranç gibi birçok dalda faaliyetler yürütmektedir.

Karacadağ'ın Zirvesinden Sporun Zirvesine

"Karacadağ'ın Zirvesinden Sporun Zirvesine" adlı çalışmayla birçok gence sporun çeşitli dallarında eğitimler verilmektedir.

Bölgesel birçok başarıya imza atan KAGES, milli takıma oyuncu verme başarısı göstermiştir.

Haberurfa.com 

Editör: Haber Merkezi