Şanlıurfa Siverek’te tartıcılık yaparak ailesinin geçimine katkı sağlayan küçük çocuğun 20 yaşından küçüklerin sokağa çıkmasının yasak olduğunu öğrendi. Tartıcılık yapan küçük çocuk sokağa çıkmanın yasak olduğunu öğrenmesinin ardından evinin yolunu tuttu. Küçük çocuğun o anları duygulandırdı.

Haluk Levent'ten müjdeli haber geldi

Başkanı olduğu AHBAP' Platformunun ulaştığını belirten Haluk Levent. Küçük çocuğa yardımın ulaştığını bildirdi. Ünlü sanatçı sosyal Medya hesabından yapmış olduğu açıklamada:

"Çoçuğumuza ulaştık. Baba tarım işçisi. 3 çocuğu okuyor. Diğerleri ve kendisi işsiz. Çocuklarına bir hayırsever aracılığı İle burs bağladık. Baba İle iletişimdeyiz merak etmeyin. Siverek Kaymakamlığına da teşekkür ediyoruz. Onlar da şu an evdeler yardım da bulunacaklar."

İban isteyenler, yardım etmek isteyenler yazıyor. Ama tekrar etmekte fayda var. Siverek Kaymakamlığı zaten tüm desteği yapmış ve az önce öğrendim 3000 aileye daha destek veriyor. Bir hayırsever Ahbabımız çocukların bursu ile ilgileniyor. Yani artık sorun yok merak etmeyin!

ifadelerini kullandı. 

İŞTE O ANLAR:

Editör: Haber Merkezi