AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Karacadağ bölgesine çıkarma yaptı. Gülpınar'ı Karacadağ bölgesinde Çıkrık Mahallesinde kalabalık halk bağrına bastı. 

Coşkulu halk köy yerinde miting alanlarını aratmadı. 

Çözüm-Der Gen. Başk.- Milat gazetesi yazarı Av.Ercan EZGİN  kalabalığa hitaben:

Sevgili Karacadağlılar bakınız etrafımızdaki gelişmeler kötü ve kötülüğe hizmet edenler bir an olsun uyumuyor. Bu sebeple iyi insanların da bir an olsun uyumaya hakkı yoktur. Ben sizlerin huzuruna Diyarbakır'dan geldim. Sn Kasım Gülpınarı yakın zamanda tanıdım ama iyiki tanıdığımı söylüyorum. Geçtiğimiz günlerde Sn. Vekilimize mesnetsiz iftirada bulundular. Dinden iimandan izandan anlamayanlar bilmiyorlar ki Allah gerçekten ayette diyor ki emaneti ehil ellere verin. Bu bir emirdir. Bunu ancak dindar insanlar referans gösterebilir. Sn Vekilim bir beyanda bulunmuştu "artık milletvekili" olmayacağını belirtmişti. Burda sizlerin huzurunda diyorum ki Sn Vekilim Karacadağın, Siverek'in, Urfa'nın Bölgenin size ihtiyacı var. Masum ve mazlum halkın size ihtiyacı var şeklinde konuştu.

Allahı'n verdiği makamları ancak Allâh alır. Insalar onları alamazlar.

Gülpınar sözlerine halkın coşkulu tezahüratları arasında orada bulunan kalabalığa hitaben Maşallah Maşallah Barekallah diyerek başladı.

Malumumuz geçtiğimiz günlerde fütursuzca şahsıma saldıranlara karşı başta Av. Ercan EZGİN bey olmak üzere yanımda duran bütün Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum. Allâh hepsinden razı olsun.
Değerli Karacadağlılar Allahın verdiği makamları ancak Allâh alır. Insalar onları alamazlar. 


Insanların demesiyle ne bize verdiğiniz bu teveccüh, sevgi kalplerden gider, nede maddiyatla bu sevgi insanların kalbine yerleştir. 
Sevgiyi kalbe yerleştiren ancak Allah'tır.


Bizler ömrünü kul olmaya adamış Hz. Resulullah'ın izinde kul ümmeti olarak tamamen sıfatsız ve hiç bir vasıf peşinde koşmadan sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. 

Hiç bir makam mevki peşinde değilim. Ve hiç bir zamanda olmadım. Bundan sonra vekil olmayacağını belirtmiş biri olarak sizden son defa emaneti ehil ellere vermenizi talep ediyorum. Şeyhmus Aydın tecrübesiyle sizden biri olarak geçmişte de başkanlık yapmış birisi olarak inşallah tekrar size hizmet etmeye devam edecek. 


Değerli Karacadağlılar Bütün ideolojileri bir kenara bırak hizmet ideolojisine odaklanalım. Bir olma ideolojisi yek vücud olma ideolojisi etrafında buluşalım. Hepimiz bir olalım iri olalım diri olalım hep birlikte bir vücud olalım.


Biz yek vücud olursak Allah'ın izniyle kimse bizi yıkamaz. Ama aramıza tefrika ayrılık düşerse o zaman düşmanlar muvaffak olur. Ben sizden birlik ve beraberlik bekliyorum.  Siz bir kez daha bir olun ki tüm dünya görsün Karacadağ yek vücuttur burada ayrılık tefrika olmaz Allahın izniyle. Ve bu bayraklar inşallah ilelebet bu semalarda dalgalanır. 

Biz diyoruz ki Şeyhmus Aydın ve kadrolarımız ehildir. Başka ehil olduklarını iddia eden varsa buyrusun çıksın. Desin ki biz de ehiliz. 31 martta inşallah seyhmus aydın bey kazanırsa 1 nisanda muhatabınız belli olacak. Zira bu bu ekip işidir . Biz fikri olana ehemmiyet gösreririz, fikri olmayanla işimiz olmaz diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi