GÜLPINAR FARKI!

Son zamanlarda sıkça gündeme gelen bitik denilen Siverek Devlet Hastanesine AB  Uyum Komisyonu Başkanı, Ak Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın girişimleriyle Sağlık Bakanlığı tarafından 32'si pratisyen doktor olmak üzere Siverek'e 36 doktor ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından 9 Eylül 2021 tarihinde çekilen kura sonucu Siverek Devlet Hastanesine 30 pratisyen, 1 uzman acil tabip, 1 deri ve zührevi hastalıklar (cilt) doktoru, 1 kadın hastalıkları doktoru, 1 ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı atandı. 2 pratisyen doktor ise İlçe Sağlık Müdürlüğü emrinde görevlendirildi.


Siverek Devlet Hastanesi son zamanlar sıkça doktor ve malzeme eksikliği nedeniyle eleştiriliyordu. Bahsi geçen eleştirilere yanıt Kaymakamlıktan gelmiş iddialar yalanlanmıştı.

Gülpınar Sivereklilere müjdeyi böylece vermiş oldu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada: Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğümüze 89.Dönem Mecburi hizmet kurasında Sn.Milletvekillerimiz, ilimizin önde gelen Sn.Siyasetçileri ve Sn.Valimizin destekleri ile Bakanlığımızın onayıyla  Şanlıurfa il genelinde 60 Uzman ve 34 Pratisyen kadrosu açılmıştır. 
Şanlıurfa ilimize hayırlı olsun ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi