AB Uyum Komisyon Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım GÜLPINAR Siverek’te seçim bürosu açılışına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim bürosunun açılışı miting havasına dönüştü

Ak Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi Celal AKIL tarafından seçim bürosu açılışı; AB Uyum Komisyon Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım GÜLPINAR, Şanlıurfa BBB Adayı Zeynel Abidin BEYAZGÜL, Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus AYDIN ve pek çok vatandaşın katılımıyla mitinge dönüştü.

Gülpınar: Emaneti ehline teslim edin

Gülpınar yaptığı açıklamada; Ben daha önce Belediyeyi kazanırsak Belediyeye gitmeyeceğimi, Belediye Başkanının kendi ekibiyle Belediyeyi yöneteceğini ifade etmiştim. Ancak geride kalan bu beş yıllık süreçte bu kararı bir kez daha gözden geçirmemiz gerektiğini anlamış bulunuyoruz.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayımız Şeyhmus Aydın kazandığı takdirde kendisiyle çok daha fazla istişare halinde olacağız. Büyükşehirde Zeynel Başkan Siverek’te Şeyhmus Başkan ve Ankara’da inşallah biz hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Hayat Çukur dizisi değildir

Gülpınar: Biz gençlere örnek olmaya geldik. Hayat bir Çukur dizisi değil. Biz gençlerimizi Çukur dizisi mantığıyla  bir yerlere sevk edemeyiz. Hayat Koçovalılar ile Karakuzuların mücadelesi değil. Hayat sadece bir mücadedir. Hayat Hakk ile Batılın mücadelesidir.  Biz Allah’ın izniyle Hakkın tarafında Batılın karşısındayız. Biz gençlerin eline silah alıp devlete karşı çıkmasına, birbirini vurmasına, mafya dizisi oynamasına, hayatını mafya dizisi gibi yaşamasından yana değiliz. Biz gençlerin elinde ilim olmasından, bilgi üretmesinden yanayız. Eğer bilgi üretemiyorsanız bilgi üretenlerin kölesi olursunuz.

Bugün bilgi üretenler İslam alemini köle yapmak için gayret gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesi de bilgi üreten bir toplum yolunda ilerlemek. Gençlerimizin bilgi üretmesi için gayret ediyor. Hepimiz de bu gayreti göstermekle mükellefiz. İnşallah Hak gelecek Batıl zail olacak. Biz buna inanıyoruz.

KASIM GÜLPINAR BİTMEZ

Ben aday değilim, birileri bizi hedefe oturtmuş olabilir. Hiçbir problem değil. Seçim olursa Kasım Gülpınar biter. Ben zaten söylemişim, ben milletvekilliğini bırakmışım, bitmekten kasıt milletvekilliği bitince bitiyorsa doğru. Benim hiç öyle bir anlayışım yok. Milletvekilliği bitince ben Allah’ın izniyle bitmeyeceğim. Ben Allah’ın yolunda olduğum müddetçe bitmeyeceğim. Eğer mağdura, mazluma, mahsuna, sahip çıkıyorsanız bitmezsiniz, hem bu dünyada var olursunuz hem ahirette var olursunuz.

Bu makamlar hiç kimseye kalmış değil, 50 senede yapsanız 100 senede yapsanız bu makamlar bitecek.

HABERİN VİDEOSU;

Editör: Haber Merkezi