Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.  Zeynel Abidin Beyazgül'e Siverek'in önemli aşiretlerinden olan Bucak'tan destek geldi.

Ak Parti Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Bucak Aşiretinin Kanaat önderlerinden Ahmet Ersin Bucak ve Serdar Bucak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin önemine değinen Zeynel Abidin Beyazgül  samimi ve sıcak bi  bir şekilde karşılandıklarını Sn. Ahmet Ersin Bucak ve Serdar Bucak'ın 31 Mart Yerel seçimlerinde bizleri destekleyeceklerini belirttiler. kendilerinine teşekkür ederiz dedi.

Görüşmeyi sosyal medya hesapları Facebook ve Twitter üzerinden açıklayan BBB. Adayı Beyazgül'ün o mesajı:

Ahmet Ersin Bucak kimdir?

Şanlıurfa Siverek’teki önemli aşiretlerden Bucak aşiretine mensup DYP Eski Milletvekili Sedat Edip Bucak’ın kardeşi olan Ahmet Ersin Bucak, DYP Siverek İlçe Başkanlığı, Siverek Sanayi ve Ticaret Odası başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmuş listeye girememiş, 18 Nisan 2015 tarihinde  Cumhuriyet Halk Partisine katılmıştı. Ahmet Ersin Bucak 29 Nisan 2018 de  AK Parti Şanlıurfa Mv. aday adayı olmuştu.

Editör: Haber Merkezi