AB Uyum Komisyon Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AK Parti’nin Şanlıurfa Mitingde konuşma yaptı.

Urfalılar beka meselesini net bir şekilde biliyor

Kasım Gülpınar konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinin tüm seçimlerin anası olduğunu ve bu seçimin bütün seçimlerinden önemli olduğunu söyledi. Bu seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti’ye ve belediye başkan adaylarına vatandaşların verecekleri desteğin Türkiye’nin önünün daha fazla açılmasına vesile olacağının altını çizen Gülpınar ‘’Bir beka tartışması sürüyor. Bu bekanın ne olduğunu bazıları anlatıyor ama anlamak istemiyor. Ama siz basiretli, kalp gözü açık olan, Hz. İbrahim’in memleketi olan Şanlıurfa halkı bu beka meselesinin ne olduğunu net bir şekilde biliyorsunuz’’ dedi.

Emaneti ehil ellere vereceksiniz Allah’ın izniyle

Şanlıurfalıların oy kullanırken vicdanlarına göre atacaklarını belirten Kasım Gülpınar miting meydanındaki ‘’Emanet emin ellerde’’ pankartlarına vurgu yaparak ‘’İşte bakın yazmışsınız, emanet emin  ellerde. Emaneti ehil ellere vereceksiniz Allah’ın izniyle’’ dedi.

Erdoğan’dan Gülpınar’a destek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Halkın emaneti ehline ver pankartlarına ise miting meydanında yaptığı konuşma da ‘’Emaneti emin ellere teslim ettik. Onlarla yola devam ediyoruz’’ demesi üzerine mitingde bulunan coşkulu halkın  sloganlarla Gülpınar diye tempo tutması ona destek çıkması dikkatlerden kaçmadı,

Erdoğan ‘’Çok tezgahlar kuruluyor. Neymiş beyefendi aday olmamış. Aday olmayınca bakıyorsunuz ne dava var ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. Ve ne diyorlar işte ben kazanınca tekrar AK Parti’ye geleceğim. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terkedenleri kusura bakmasınlar bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabül etmeyiz.Biz bu davada kimlerle bu yola çıktıysak bize ihanet etmedikçe biz yolculuğumuza devam ederiz. Emaneti emin ellere teslim ettik onlarla yola devam ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi