Siverek'in ilk kadın Başkanı olma gururunu yaşayan Ayşe Çakmak özel gün ve haftalar'da ki ziyaretlerini sürdürüyor. Ak Parti Belediyeciliği her alanda gösterme parolasıyla yola koyulan Başkan Çakmak bu kapsamda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Çakmak 6-12 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis günü nedeniyle Siverek İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürü Özerhan Başkan Çakmak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayşe Çakmak İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan'a günün önemine binaen bir çiçek hediye etti. Başkan Çakmak'a Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Karakaş'da eşlik etti.

POLİS HAFTASI

Vatandaşıların can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatı, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur, büyük bir özveriyle özel güvenlik görevlileri olarak birlikte çalışmaktan onur duyulan kurum olan Emniyet Müdürlüğü, her yıl 6-12 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis günü olarak kutlanıyor.

Editör: Haber Merkezi