Ak Pari Şanlıurfa İl Başkanı  Yıldız Ceylanpınar, Viranşehir, Hilvan ve ardından Siverek'i  ziyaret ederek 31 Mart Yerel seçimlerinin hemen ardından mazbatalarını alan İlçe Belediye Başkanlarını ve Meclis Üyelerini ziyaret etti. Hayırlı Olsun dileklerinde bulundu.

Bahattin Yıldız hayırlı olsun ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Büyük zaferimizin hem İlçelerimize hem de İlimize hayırlılara vesile olmasını diliyorum. Zorlu bir süreci geride bıraktık. 31 Mart yerel seçimleri kolay bir seçim olmadı. Son dönemlerin en çetin, en mücadeleci ve sıkıntılı süreci olduğunu ifade etmek istiyorum.

Bu seçimi önemli hale getiren hepimizin şahit olduğu bir takım unsurlar vardı. 24 Haziran süreci Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçtiği bir seçimdi. 31 Mart Yerel Seçimleri de adeta 24 Haziran Seçimlerinin rövanşı gibiydi. Bunu bilen şer odakları, kirli ittifaklar bir araya gelerek AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan karşısında durdular. Allah’a şükürler olsun bölge halkı yine ferasetli davrandı aziz milletimiz tercihini yine AK Parti’den, yine Recep Tayyip Erdoğan’dan yine AK Başkanlardan ve AK Kadrolardan yana kullandı.

31 Mart akşamı 13 İlçemizin 12’sini ve Büyükşehir’i Allah’a şükür AK Partimize, AK Başkanlarımıza güvenerek halkın emanetini Başkanlarımıza ve teşkilatlarına teslim ettiler. Seçilen Başkanlarımızın İlçelerimizi daha güzel yerlere taşıyacaklarına ben yürekten inanıyorum. Burada başta İlçe Başkanlarımız olmak üzere, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kademe ve Meclis Üyelerimizin de desteği çok önemli. Tüm teşkilatlarımız Belediye Başkanlarımızın etrafında kenetlenerek İlçelerdeki bayrağı daha üst seviyelere çıkaracaktır. Seçim sürecinde gerek İlçe Başkalarımız, gerek Belediye Başkanlarımızın seçmenlere vaatleri oldu. Bizler zaman kaybetmeden bu projeleri ve vaatleri hayata geçirmek için bir araya geleceğiz, çalışacağız Büyükşehir Belediyemiz ve İl Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev ne varsa yapacağız.

Bu bağlamda projelerin ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlçe Başkanlarımıza teşkilatlarımıza ve Meclis Üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi