Siverek Ak Parti ilçe Başkanlığınca düzenlenen halk toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, Siverek Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Lale Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanlığında toplanan halka hitap eden Şanlıurfa Ak Parti İI Başkanı Bahattin Yıldız : "Umuyoruz ve diliyoruz ki İnşaallah 31 Mart akşamı daha önce Belediye Başkanlığı yapmış tecrübesiyle Çok değerli Şeyhmus Aydın'ı Siverek Belediye Başkanı olarak Seçeceksiniz. İnşaallah 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak bütün ilçelerimizde ve Büyükşehir Belediyesini kazanıp genel merkezimize güçlü bir şekilde mesaj vermek istiyoruz. Ben bugün yoğun programından dolayı toplantımıza katılamayan Siverek özelinde Siverek'e ve Şanlıurfa'mıza sayısız hizmetlerde bulunan Kasım Gülpınar beye sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum diyen İl Başkanı Yıldız,
Konuşmasını şöyle sürdürdü; 31 Mart akşamından sonra yarıda kalmış il genelinde ve ilçelerimizde hizmetlerimize Ak Parti hükümetinin temsilcileri olarak devam edeceğiz inşaallah. Bizleri bu güzel günde yanlız bırakmadığınız için siz değerli Siverek halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül : Son derece coşkulu oldukları gözlemlenen kalabalığa şöyle seslendi: "Değerli Siverek halkı bugün burada bizleri yanlız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli Siverek halkı sizler vefakar ve cefakar insanlarsınız bu nedenle sizler sevmemek mümkün mü? diyen Beyazgül; Biz Siverek'i seviyoruz Siverek bizi seviyor şeklinde konuştu. Siverek'linin Kasım Gülpınar beyi sevdiğini belirten Beyazgül: Siverek Şeyhmus Aydın beyi de seviyor, Siverek bizi seviyor biz Sivereki seviyoruz dedi. inşaallah sizlerin sevginizi boşa çıkarmayacağız. Geçmiş dönemlerde yollar okullar hastane ne haldeydi işte görüyorsunuz yollar hastane okullar Siverek'in değişimi ve dönüşümü gözler önünde. Siz isteyeceksiniz bizler yapacağız inşaallah. Siverek modern bir Siverek olacak Siverek yeşil bir Siverek olacak dedi. Siverek'in kalesi hakkında konuşan Beyazgül: Siverek Kalesi yeniden restore edilip Siverek'linin beğenisine sunulacağız inşaallah dedi. Merkezde ne hizmet yapılıyorsa kırsalda da o hizmet olacak Siverek bu hizmeti hak ediyor. Ülke gündemine dair de açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül: Bugün Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar; Cumhurbaşkanımız gönül belediyeciliği dediği için saldırıyorlar, mazluma sahip çıktığı için saldırıyorlar, zalime one munite dediği için saldırıyorlar ama Siverekl'li bu oyunu tekrar bozacak inşaallah" dedi

Siverek Ak Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın: ise ilçe başkanlığında toplanan coşkulu halkın tezahüratları arasında şöyle konuştu "Bu özel günde bizleri yanlız bırakmadığınız için siz değerli kadirşinas Siverek halkına teşekkür ediyorum. çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıktık. Belediyecilik hizmeti kutsal bi hizmettir diyen Başkan adayı Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: Zira halka hizmet hakka hizmet olduğu inancını taşıyoruz. Belediyecilik bizim anlayışımıza göre temiz toplum, temiz çevre ve temiz çeşitlilik anlayışıyla bu göreve talip olduk.  Belediye bir bölgenin evi gibidir. Bir vatandaş kendi evine rahatlıkla girip çıkabildiği gibi bizim Belediyecilik anlayışımızda aynı doğrultudadır. Kısmet olursa bu görevi kazanırsak Siverek Belediyesine herkes evine girebildiği gibi Belediyeyi halkla buluşturacağız. diğer partilerin Belediyecilik anlayışından farklı olarak bizler gönül Belediyeciliğini değerli Siverek halkına kazandıracagız inşaallah." diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantıda halkın Ak Partili adaylara yönelik coşkulu tezahüratları gözlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi