Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile yaptıkları toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.

Vekil Özcan yaptığı açıklamada;

"Dün hayırlı bir ziyarete imza attık. Urfa olarak yek vücut Şanlı Şehrimize hayırlı işlere vesile olmak adına yine Başkent Ankara’da önemli girişimlerde bulunduk.

Siyaset, bürokrasi ve STK temsilcileri olarak Urfa’mız özelinde OSB ve yatırımlar konusu başta olmak üzere şehrimizin taleplerini Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ilettik.

STK’larımız bu ziyaretimizde yine itici güç oldular. Mevzubahis Urfa’mız olunca yine ön saflarda, gücümüze güç kattılar.

Bu vesile ile bu önemli ziyaretin altyapısında önemli çaba ve gayret sergileyen Şanlıurfa TSO Başkanımız İbrahim Halil Peltek’e, Gıda İmalatçıları İhtisas Sitesi Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik’e ve bu vesile ile şehrimize kaktı sunan tüm STK’larımıza teşekkür ediyorum.

İnşallah Urfa’mızın kalkınması ve gelişmesi adına hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar anlaşıyla yoluma devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi