TBMM idare Amiri ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan sosyal medya hesabı Twitter'dan önemli açıklamalarda bulundu.

Vekil Özcan:  Valimizi seviyor, takdir ediyor ve başarılı buluyoruz. Her konuda destekçisiyiz. Bir il Valisiyle, siyasileriyle, belediye başkanlarıyla, STK’larıyla, basınıyla, şehrin dinamikleriyle uyum içinde olursa o şehir kalkınır. Bunları ayrı gayrı göstermenin ilimize faydası yok.

Sade olarak tanıdığımız Sadık Sade sadeliğini bozmamalı. Vali Bey ile Siyasileri karşılaştırmanın anlamı yok. Vali Bey Hıfzısıhha Kurulu Başkanı ve hatta sınırötesi ilçelerde Vali Beye bağlı. Siyasilere değil. Valimiz başarılı ve devleti iyi bir şekilde temsil etmektedir. Fitneye gerek yok. Valimizi seviyoruz. Sn. Sade ve kankası 1-2 aydır bu tür paylaşımlar yapıyorlar, izliyoruz.

Yazmanın, eleştirmenin, küfretmenin, hakaret etmenin bir usulü vardır. Herkes işini yapsa memleketin hayrına olacağını düşünüyorum. Valimizinde bu paylaşımlardan hoşnut olduğunu düşünmüyorum. Başkalarını hedef göstererek güya memleket için yapıyoruz algısı yaratmaya çalışıyorlar. Bu arkadaşlarla sürekli konuşur, dertleşiriz. Cevap veya açıklık getirmek için yazmak zorunda bırakıldığımız için üzgünüm..

 Kimse bu paylaşımlarımızı farklı yerlere çekmesin. Net yazdım. Sadeliği sevdiğim için sade yağ gibi sade yazdım. Valimizi günde 25-30 saat övebilirsiniz. Ne bir siyasetçi ne de bir Şanlıurfalı rahatsız olmaz. Bilakis hoşnut olur. Siyasilerle karşılaştırmayın lütfen.  ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi