Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Yayınladığı Mesajında "Miraç Kandil'inin İslam alemi başta olmak üzere; tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Miraç kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda: "Mübarek Miraç Kandilinizi tebrik eder; ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hidayet, barış, sağlık ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. Selam ve dua ile.." ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay: "İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum. Miraç, müstesna bir zaman dilimidir. Bu müstesna zaman diliminde, Mescitlerimizin bile kapalı olduğu, bu zor dönemde, Allah'tan (c.c) insanlığa bir çıkışı yolu göstermesi için hepimiz, hepimize dua edelim." mesajını yayınladı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Gülender AÇANAL ise "Mevlit kandili mesajında: Tüm İslam aleminin  Miraç Kandili’ni tebrik eder, bu mübarek günün ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık, huzur ve barış getirmesini dilerim." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise "İslam âleminin ve milletimizin Miraç gecesi hayırlara vesile olsun inşaallah. Miraç gecemiz mübarek olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi